CoderDojo Summer Camp

CoderDojo Summer Camp #1 och #2

Igår avslutades det sista CoderDojo Summer Camp:et för sommaren, som har arrangerats av Coderdojo Norrköping och Coderdojo LKPG tillsammans.

Vi fick bl.a. utlåtandet ”Roligare än julafton!”. Det har vi också tyckt, som har varit coacher. Tack till fantastiska Lena Miranda, VD på Mjärdevi Science Park, som gett oss möjligheten. Så här skriver hon:

”Alltså, det är ju tomt här i dag när alla underbara barn och coacher lämnat CoderDojo Summer Camp. Varmt tack för denna omgång! Och Patrik Jutterström, Tiffani Höglind, Ingela Rossing, Ikshu Dutta, Fredrik Löfgren, [Linnea Rothin, Gustav Bylund, Filip Haglund, Jens Reimers, Marcus Nygren]. Ni är sanna hjältar och förebilder för det ni bidrar med och den energi och glädje ni sprider! Tack också till Stångåstaden, Sankt Kors Fastighets AB, Nulink – Linköpings näringslivsbolag, och Linköpings universitet som var med och möjliggjorde satsningen som gav 100 barn möjlighet att lära sig programmering i sommar. Känns mycket bra att vi kan ge våra unga en så bra start!” – Lena Miranda, VD Mjärdevi Science Park

Kommentera